Кодове за отстъпка в obuFki.com

13.10.2013
Кодове за отстъпка в obuFki.com

  КАКВО Е КОД ЗА ОТСТЪПКА ?

 

Кода за отстъпка е комбинация от букви и цифри, след въвеждането на която, се начислява определен процент или сума отстъпка върху вашата поръчка. Някои кодове за отстъпка са с ограничен брой ползвания, или ограничени по дата, което ще рече, че могат да бъдат използвани само веднъж или в определен период от време, например 24 часа,след направена поръчка.

 

   КАК ДА ПОЛУЧА КОД ЗА ОТСТЪПКА ?

   

   В Obufki.com организираме различни промоции, както за лоялните ни клиенти, така и за привличане на нови. Някои от тях са под формата на кодове за отстъпка, които промотираме във facebook страницита ни или изпращаме на имейлите на нашите клиенти. Не може да получите код за отстъпка просто "ей така", но може да следите уеб сайта и фен страницата ни. Също така е добре да въвеждате email адреа си при поръчка, за да ви информираме, щом имаме промоции или да ви изпратим код за отстъпка.

 

   КАК СЕ ИЗПОЛЗВА КОДА ЗА ОТСТЪПКА?

 

    Просто въведете кода за отстъпка, който сте получили, във формата за бърза или нормална поръчка, както е показано на схемата по-долу:

 

    КОГА НЕ Е ВАЛИДЕН КОДА ЗА ОТСТЪПКА

 

    Когато е достигнал максималният си брой използвания, или е извън датата му на валидност. Наш оператор може да откаже да приеме кода ви за отстъпка, ако го използвате за същия продукт, от предишна ваша отказана поръчка.